Chi sono nl - Photosophia

Vai ai contenuti

Menu principale:

Chi sono nl

Silvia Pezzola is enkele jaren geleden in een prachtige Toscaanse stad geboren (het is niet netjes om de leeftijd van een dame in kaart te brengen…)
De eerste stappen in de fotografische wereld zet ze met haar vader, die hobbyfotograaf is in zijn vrije tijd.
Ze begint met foto`s nemen telkens wanneer het haar lukt om stiekem het pentax juweeltje van pappa te bemachtigen, totdat zij haar eigen minolta onderwatercamera cadeau krijgt.
Vanaf dat moment begint ze met het maken van allerlei foto`s en groeide het verlangen om dit vreemde instrument dat indrukkenwekkende beelden maar geen emoties gaf te begrijpen tot het moment dat, zoals voorspelbaar was, alles opgaf vanwege haar puberproblemen!
Behalve wat foto`s schieten tijdens de vakanties, hangt ze haar fototas aan de kapstok.
Ze ontmoet de geweldige wereld van fotografie opnieuw op het moment dat zij zich gedwongen voelt een digitale camera te kopen voor haar huwelijksreis...en vanaf dat moment is het een groeiende maar nog onbewuste liefde geworden.
Deze liefdesverhouding is ontplooid toen zij de overstap maakte van een compacte camera naar een digitale reflex camera en dat is haar keerpunt geweest: ze begrijpt dat ze een instrument in handen heeft dat in staat is emoties af te drukken op papier en dit wordt dan ook haar doel.
Proberen foto`s te nemen niet omwille van de “klik” maar om emoties en gevoelens over te brengen op diegene die er niet was en op diegene die er wel was maar niet heeft kunnen zien……


 
Torna ai contenuti | Torna al menu